Danas je održan sastanak predstavnika svih sindikalnih organizacija JZU „Dom zdravlja“ sa rukovodstvom Ustanove na čelu sa direktoricom doc. dr sci. med. Nevenom Todorović. Na sastanku se razgovaralo o tekućim pitanjima vezanim za rad u Ustanovi.

U toku konstruktivnog sastanka razgovaralo se o borbi i zalaganju medicinskog i nemedicinskog osoblja protiv pandemije uzrokovane korona virusom. Poseban akcenat je stavljen na trenutni položaj zdravstvenih radnika kao i na organizaciju rada u našoj Ustanovi.

Ovom prilikom još jednom je naglašen značaj primarne zdravstvene zaštite i naše zdravstvene Ustanove, koja se već drugu godinu zaredom bori sa suzbijanjem epidemije virusa korona i sa liječenjem  pacijenata oboljelih od ovog virusa.

Napominjemo da je danas isplaćena jednokratna novčana pomoć u iznosu od 500 KM svim zdravstvenim radnicima Doma zdravlja od strane Grada Banje Luke i Skupštine grada Banje Luke kao vid zahvalnosti svim zdravstvenim radnicima u borbi protiv pandemije uzrokovane korona virusom.

JZU Dom Zdravlja Banja Luka